2105575006 6938485151 Σαλαμίνος 23 - Ασπρόπυργος nodaras.md@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Νοδάρας Χρήστος
Παθολόγος MD - Phd | Ασπρόπυργος Αττική
 
Στο ιατρείο του Δρ. Νοδάρα Χρήστου, αφιερώνουμε την εμπειρία, τη γνώση και τον επαγγελματισμό μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας. Κατανοούμε ότι η πρόληψη, η διάγνωση και η αντιμετώπιση συγκεκριμένων παθήσεων είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευημερία σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
Λοιμώξεις

Οι λοιμώξεις είναι κοινές αλλά πολλές φορές σοβαρές παθήσεις που απαιτούν ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση.

Στο ιατρείο μας, εξετάζουμε και διαχειριζόμαστε λοιμώξεις με προσοχή και επαγγελματισμό.

Παχυσαρκία

Η παχυσαρκία είναι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που μπορεί να έχει επιπτώσεις σε πολλούς άλλους τομείς της υγείας. Στο ιατρείο μας, προσφέρουμε εξειδικευμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, συμπεριλαμβανομένης της συμβουλευτικής για διατροφή και άσκηση.

Σακχαρώδης Διαβήτης

Ο σακχαρώδης διαβήτης απαιτεί συνεχή παρακολούθηση και διαχείριση. Στο ιατρείο μας, παρέχουμε ατομικοποιημένο προγραμματισμό για τον έλεγχο του σακχαρώδους διαβήτη και τη διαχείριση των συνδεδεμένων προβλημάτων υγείας.
 

 
 
 
 
Υπέρταση

Η υπέρταση μπορεί να είναι συχνά σιωπηρή, αλλά επικίνδυνη.

Στο ιατρείο μας, παρέχουμε εξειδικευμένη φροντίδα για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της υπέρτασης.

Χοληστερίνη & Τριγλυκερίδια

Η υγιεινή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο των επιπέδων χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων. Στο ιατρείο μας, συμβουλεύουμε και παρακολουθούμε τους ασθενείς για τη διατήρηση υγιών επιπέδων λιπιδίων στο αίμα τους.

Ιατρικές Βεβαιώσεις

• Πιστοποιητικά Υγείας

• Ανανέωση Άδεια Οδήγησης

 
 
 
 
 
 
 
 
Στο ιατρείο του Δρ. Νοδάρα Χρήστου, αφιερώνουμε την προσοχή και την εμπειρία μας για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα υγείας. Είμαστε διαθέσιμοι για να απαντήσουμε στις ανησυχίες σας και να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την υγεία σας και την ευεξία σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

nodaras.md@gmail.com
 
 

2105575006 - 6938485151
 
 

Σαλαμίνος 23 - Ασπρόπυργος Αττική