2105575006 6938485151 Σαλαμίνος 23 - Ασπρόπυργος nodaras.md@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Νοδάρας Χρήστος
Παθολόγος MD - Phd | Ασπρόπυργος Αττική
 
 

Ο Δρ. Νοδάρας Χρήστος είναι ένας αναγνωρισμένος παθολόγος που διακρίνεται για την αφοσίωσή του στην προσφορά ασφαλούς και αποτελεσματικής ιατρικής φροντίδας. Ο Δρ. Νοδάρας έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών παθολογίας και υγείας προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασθενών του.

 

 

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εξειδίκευση στην Παθολογία
 

Στο ιδιωτικό του ιατρείο στον Ασπρόπυργο, ο Δρ. Νοδάρας υποδέχεται ασθενείς με διάφορες παθήσεις. Καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει στη διάγνωση και την αντιμετώπιση λοιμώξεων, παχυσαρκίας, σακχαρώδους διαβήτη, υπέρτασης, χοληστερίνης, και τριγλυκεριδίων. Η προσωπική του προσέγγιση σε κάθε ασθενή τον βοηθά να προσφέρει την καλύτερη δυνατή φροντίδα υγείας.

 

Επιπλέον της πρακτικής του ιατρικής, ο Δρ. Νοδάρας συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Μεταφορών για την έκδοση και ανανέωση διπλωμάτων οδήγησης, καθώς και πιστοποιητικών υγείας. Η εμπειρία του στον τομέα αυτόν τον καθιστά αξιόπιστο επικεφαλής για την αξιολόγηση της κατάλληλης φυσικής κατάστασης των ατόμων που θέλουν να οδηγήσουν με ασφάλεια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Συνεχής Επιμόρφωση και Συμμετοχή σε Συνέδρια
 

Ο Δρ. Νοδάρας δεν παύει να αναζητά την αριστεία στον κλάδο της Παθολογίας. Συμμετέχει ενεργά σε πανελλήνια συνέδρια με στόχο τη συνεχή ενημέρωση και κατάρτιση, ενώ είναι περήφανο μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Σήψης.

Ο Δρ. Νοδάρας Χρήστος αποτελεί έναν ιατρό που ενώνει την εμπειρία και τη γνώση με τον αγώνα για την καλύτερη υγεία των ασθενών του. Με τη συνεχή επιμόρφωση και τη δέσμευσή του για υψηλά πρότυπα, είναι ένας αξιόπιστος σύμβουλος για την υγεία σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

nodaras.md@gmail.com
 
 

2105575006 - 6938485151
 
 

Σαλαμίνος 23 - Ασπρόπυργος Αττική